WIE zijn wij ?

Geatec werd door Jos Vandenhoudt opgericht in 2002. Door de jaren heen is de firma uitgegroeid tot een gekende en geregistreerde aannemer van allerlei schilder-en pleisterwerken. Met deze groei is het personeelsbestand uiteraard ook vergroot. Deze bestaat nu uit 10 vakbekwame mensen van zowel stukadoors als schilders die hun werk met het grootst mogelijk professionalisme uitvoeren. Deze werken gaan van enkele muren schilderen bij een particuliere woning tot een volledige renovatie van beschermd erfgoed of de totale binnen- en buiten bekleding van een nieuwbouw. Kortom, we hebben meer dan voldoende expertise om aan praktisch iedere wens of vraag te voldoen.

Onze hoofdzetel ligt in het Limburgse Lommel om van daaruit werken uit te voeren in hoofdzakelijk de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Maar ook voor projecten die verder in België liggen, kan u bij ons terecht. Hierbij kunnen zowel particulieren, bedrijven als de overheid beroep doen op ons vakmanschap.
WAT doen wij ?
1

Schilderwerken

Geatec heeft professionele en ervaren schilders om zowel de buiten- als binnenkant van huizen of panden te verven. Hierbij gebruiken we zowel nieuwe als traditionele verfmethodes om tot een optimaal gewenst resultaat te komen.
2

Binnenbepleistering

Pleisteren en stucen van zowel buitengevels als binnenwanden en plafonds, met een ruime keuze uit verschillende materialen en methodes. Een nieuwbouw voorzien van gevelisolatie alvorens te bezetten met pleister? Of een volledig pand met gewelven en gevelornamenten renoveren? Allemaal geen probleem!
3

Gevelbepleistering

Om uw rustieke woning een passend uiterlijk te geven, kan kaleien de ideale oplossing zijn. Onze vaktechnische specialisten beïnvloeden de samenstelling van het kaleisysteem op dergelijke wijze zodat het overeenkomt met uw gewenste kalei-effect.
Vragen of wenst u graag een prijs? Neem dan nu contact op!