Waarvoor kan u bij ons terecht?

Schilderwerken

Schilderwerken

Gevels

De gevel van uw huis of bedrijfspand is meestal het eerste wat opvalt aan een gebouw. Het is dan ook niet vreemd dat mensen hier graag extra aandacht aan spenderen. Door de gevel te laten schilderen door een professionele firma zoals Geatec uit Lommel (Limburg) bent u verzekerd van vakmanschap.

Wij werken de gevels meestal altijd af volgens de allernieuwste verfmethodes voor een optimaal hedendaags resultaat, zoals onder andere met zelfreinigende Lotusan verf. Maar ook traditionele technieken, zoals silicaat en kalkverven voor bijvoorbeeld historische en oude gebouwen zijn mogelijk.

Kantoren, bedrijfsgebouwen

Industrieel schilderwerk van kantoren en bedrijfsgebouwen hoort uiteraard ook tot de vakkennis van onze schilders. Het verven van grote oppervlakken moet niet alleen efficiënt maar ook kwalitatief worden gedaan. Daarenboven kunnen wij ook zorgen voor het brandwerend behandelen van staalconstructies met attest. Bekijk onze referenties voor enkele mooie realisaties.

Woningen

De muren en het plafond van uw woning spelen een grote rol in het uitzicht en de beleving van uw huis. Neem daarom geen risico en doe beroep op een professionele schilder van Geatec voor gegarandeerde kwalitatieve afwerking. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen. U kan ook altijd bij ons terecht voor een professioneel kleuradvies.

Renovatieschilderwerken monumenten

Dankzij onze brede expertise in het schilderen kunnen wij zowel buitengevels als binnenafwerking volledig renoveren volgens oude of nieuwe technieken. Zeker voor beschermde monumenten met bepaalde restricties of regels komt hier meer bij kijken dan de gemiddelde schilder gewoon is. Onze vakmannen hebben hier reeds ervaring mee en kunnen perfect zowel traditionele als moderne technieken toepassen. Twijfel niet en kies voor ervaring en zekerheid.
Contacteer ons voor een offerte voor schilderwerk
Gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Het bepleisteren of stucen van een gevel is niet alleen een hele klus maar ook moeilijk om zelf te doen. Dit vergt niet alleen echt vakmanschap maar ook echte vakkennis. De gevel moet namelijk bestand zijn tegen alle mogelijke invloeden van het weer. Daarnaast is de gevel meestal het visitekaartje van de woning waar zowel u als andere mensen tegenaan kijken. Om zeker te zijn van een professionele service en kwalitatieve afwerking kan u beroep doen op stukadoors van Geatec uit Lommel.

Weet u niet goed wat voor type sierpleister u wenst of nodig heeft? Er is namelijk ruime keuze uit zowel minerale pleisters als kunstharspleisters. Wij staan u uiteraard vanaf het begin bij om de juiste keuze voor uw woning of pand te maken.

De gevelbepleistering doen wij uiteraard voor nieuwbouw maar u kan ook bij ons terecht voor de gevelrenovatie van bestaande gebouwen. Bij oudere gebouwen werd er vroeger gebruikt gemaakt van traditionele kalkmortels. Ook dit traditionele pleisterwerk kunnen wij probleemloos integreren in onze werkzaamheden.

Gevelbepleistering met isolatie

Een goede isolatie van de muur zorgt voor een lagere energiebehoefte en E-peil. Dit wordt steeds belangrijker en daarom wordt er meer en meer gekozen voor een gevelbepleistering met buitenisolatie. Voor nieuwbouw is dit ook een besparing van gevelsteen en spouwconstructie. Maar voor oude gebouwen is dit vaak; gezien hun structuur (o.a. geen spouw); de meest efficiënte methode. Deze professionele isolering en bepleistering is enkel geschikte voor professionele werkmannen. Wij werken volledig volgens het gevelisolatiesysteem van Sto België, hierdoor krijgt u inclusief een 1-jarige garantieverzekering.

Gevelbepleistering zonder isolatie

Renoveren van verbouwde woningdelen of het compleet vernieuwen van gevels met silicone of kunstharspleister geeft een totaal nieuw uitzicht en meerwaarde aan de gevels, steeds volgens systeem Sto met 10-jarige garantieverzekering.

Gevelbepleistering met hydraulische kalkpleister geeft dan weer zijn typische uitstraling.
Neem contact met ons op voor meer info of een vrijblijvende prijsaanvraag

Kaleiwerken

Het kaleien is een eeuwenoude techniek vergelijkbaar met een dunne kalkpleisterlaag aangebracht met een blokborstel en afgewerkt met een kalk of silicaatverf. Door het aanbrengen van deze kalklaag op dergelijke wijze, blijft de structuur van het metselwerk zichtbaar. Bovendien blijft de muur uitstekend waterdamp open wat bij sommige moderne verfsystemen minder het geval is.

Door te variëren in samenstelling of systeemopbouw is het mogelijk om het visuele uiterlijk te beïnvloeden. Normaalgezien is de gebruikte kalk wit van kleur. Maar door er pigment aan toe te voegen, zijn er ook andere kleuren mogelijk. Op basis van uw wensen brengen wij de nodige laagdikte en afwerking aan.
Contacteer Geatec voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Binnenpleistering

Het stucen of pleisteren van een muur, plafond of volledig interieur is niet evident. Ze zeggen niet voor niets dat stukadoren een echte kunst is. Een kunst die veel inspanning, kennis en materiaal vraagt. Als u echt jaren plezier wilt hebben, is het raadzaam om voor het stucwerk en pleisterwerk beroep te doen op een stucadoor van Geatec uit Lommel.

Zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten zijn pleisterwerken van muren of plafonds bijna altijd wel nodig. Wij staan u hier graag bij om detailleringen te overlopen en de juiste keuze van gipspleister te maken. Ook daarom is het belangrijk dat u kiest voor een echte vakman.

Onze stukadoors zijn ook perfect in staat om zolderbepleistering of troggewelven op stucanet uit te voeren. In de renovatie kan er ook gewerkt worden met echte kalkpleisters voor een echt authentieke effect en afwerking. Kiest u liever voor tadelakt? Al meer dan 1000 jaar geleden sierden dit natuurlijk pleistermateriaal de badhuizen en fonteinen in Marokko. Tegenwoordig komt deze afwerking ook nog regelmatig bij ons terug. Hierbij wordt met de ruimte met hydraulische kalk waterdicht afgewerkt volgens een specifieke werkwijze die veel vakmanschap vergt. Omwille van de waterdichtheid is dit ideaal voor badkamers.Tadelakt is in verschillende kleuren beschikbaar en heeft een typische, sfeervolle look.
Contacteer ons voor een offerte voor binnenbepleistering

Wenst u meer info of een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

011 / 55 20 76
011 / 55 20 46
info@geatec.be